.

Biudžetinė įstaiga. K. Ladygos g. 18, Utena
Telefonas: (8-389) 61328
el. paštas: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Juridinio asmens kodas: 190181633
Duomenys kaupiami ir saugomi
Juridinių asmenų registre
Gimnazijos steigėjas: Utenos r. savivaldybės taryba

2018-12-01

Vaidos Bražiūnaitės, 78-osios laidos abiturientės. mintys

Patirtys, apie kurias noriu kalbėti šiandien, yra ne statusai, pasiekimai, kuriuos sustatyčiau ant pakylos ir ieškočiau pagiriamojo žodžio (juk buvai tokia gabi mokinė…“ arba „ooo, taip taip, esi geras pavyzdys…“), o gal nusivylimo žvilgsnio, ne. Ko pasiekiau, ko nepasiekiau, už ką skalpavau save ir už ką sau tapšnojau per petį, visgi pasilaikysiu sau. Tačiau ką susidėjau į savo patirčių lagaminą skrisdama iš Islandijos, dabartinių savo namų, į man brangią Lietuvą, yra tai, ką aš vadinu „kasdienybės muziejumi“...

Skaityti daugiau...

2018-11-26

Dailės mokytojos Dainos Usevičienės mintys apie Lino Blažiūno parodą

Kai buvusi auklėtoja Milda Beinoravičienė pakvietė Liną surengti parodą gimnazijoje, truputį išsigandau. Ar norės dailininkas eksponuoti savo darbus mokyklos erdvėse? Tokie trapūs, giliai išjausti, kai kurie labai labai „asmeniški“. Tačiau gavusi iš dailininko trumpą elektroninę žinutę: „Ilgai galvojau, kokius kūrinius atvežti. Niekada nedaugžodžiauju. Prie kūrinių pakabinsiu šį mažytį tekstuką...“, – nusiraminau ir supratau, kad paroda įvyks. Tekste buvo trumpai parašyti keli gyvenimo faktai ir mokyklos, kuriose studijavo Linas. Tačiau mane labiausiai sujaudino toks prierašas...

Skaityti daugiau...

2018-11-22

Buvusios mokinės Vaivos Kazlauskaitės mintys

Mūsų gimnazijos bibliotekoje atidaryta buvusios mokinės Vaivos Kazlauskaitės juvelyrikos paroda bei eksponuojamas Vaivos senelio portretas, padarytas iš arklio karčių. Baigusi Utenos Saulės” gimnaziją, ji įstojo į Vilniaus Dailės akademiją, studijavo tekstilės meną ir įgijo bakalauro ir magistro laipsnius. Studijuodama magistrą neakivaizdžiai, dar baigė Technologijų ir dailės pedagogikos studijas. Mokėsi juvelyrikos. Dabar dirba Vilniaus S. Daukanto gimnazijoje dailės mokytoja.

Vaiva ne tik atvežė į gimnaziją savo darbus, bet ir parašė laišką bei dedikaciją savo senelio portretui.

Skaityti daugiau...

2018-11-22

 JULIJA GUMBRYTĖ APIE SAVE IR SAVO POŽIŪRĮ Į MENĄ

Gimiau 1995 rugsėjo 22 dieną. Mokiausi Krašuonos progimnazijoje, Utenos „Saulės“ gimnazijoje. Baigusi  gimnaziją 2014 metais įstojau į Vilniaus kolegiją Verslo vadybos fakultetą reklamos vadybą. Šiuo metu dirbu reklamos bei marketingo srityse, o laisvu laiku ima teptuką ar pieštuką į rankas ir esu atvira naujoms galimybės. Šiuo metu domiuosi drabužių apipavidalinimu bei grafiniu piešimu.

Skaityti daugiau...

2014-10-04

Pažintis su buvusiu mūsų gimnazijos mokiniu ir mokytoju Vytautu Petroniu

Nors rudenišką, bet saulėtą spalio 1-osios popietę mūsų gimnazijos moksleiviai susirinko į tyliąją skaityklą, kurioje vyko Vytauto Petronio ekslibrisų parodos atidarymas. Šis žmogus yra buvęs mūsų gimnazijos mokinys bei dailės mokytojas. Sulaukęs 91-erių metų jis vis dar kuria įdomius darbus ir dalyvauja miesto gyvenime. Renginyje mokiniai ir mokytojai galėjo užduoti rūpimų klausimų šiam daug gyvenime pasiekusiam žmogui...

Skaityti daugiau...

2014-02-06

Apie Ingridą šiandien

(klasės draugai ir auklėtoja)

Silvija: Būdama tokia ištverminga ir stipri fiziškai Ingrida yra labai moteriška, švelni ir gera. Iki šiol atsimenu jos rausvus nagučius ir džemperius:)

Skaityti daugiau...

2014-02-04

Iš „Lango“ archyvų. Interviu su Ingrida Ardišauskaite, 2010 metų kovas

Paslidinėk su Ingrida Ardišauskaite

Ingrida. 2010 metai.Ak, tie mūsų sportininkai… Skelbimų lentoje mirga jų nuotraukos, sveikinimai jiems, bet pačius mokykloje atrasti problematiška. Tokia jau jų dalia: treniruotės, kelionės, stovyklos, varžybos. Tad ir Ingrida Ardišauskaitė – perspektyviausia jaunoji Lietuvos slidininkė – retai matoma gimnazijoje, ypač žiemą. Vienuoliktokė gimnazistė į sportą žvelgia profesionaliai, tad įtemptas, varginantis visų metų darbas nenueina perniek. Ingrida šį sezoną ne kartą dalyvavo sportinėse stovyklose bei tarptautinėse varžybose įvairiose Europos šalyse. Tam, kad bent šiek tiek suprastumėte, ką reiškia profesionalusis sportas, kaip vyksta slidinėjimo stovyklos, kokį krūvį turi atlaikyti jauna mergina, suteikiame galimybę užmesti akį į Ingridos sportinio dienoraščio ištrauką iš Pasaulio Jaunimo Čempionato Vokietijoje. 

Skaityti daugiau...

2013-12-21

Sveiki. Gera sakyti savo mintis, kai žinai, jog jas skaitys dalis „Saulės“ bendruomenės. Malonu turbūt dėl to, nes pati buvau šios gimnazijos sraigteliu. Šiuo metu studijuoju Vilniaus Universitete, Matematikos ir informatikos fakultete. Būdama antrakursė norėčiau praplėsti būsimų studentų akiratį, kaipgi atrodo tas studentų gyvenimas. :)

Skaityti daugiau...

Puslapis 1 iš 2

DĖMESIO!!!
Būsimas gimnaziste,

Jau prasidėjo priėmimo į mūsų gimnaziją prašymų teikimas ateinantiems mokslo metams. Jei galvoji mokytis „Saulės“ gimnazijoje, tėvų užpildytą priėmimo prašymą siųsk el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
arba atnešk į raštinę.

Į 1 gimnazijos klasę (PDF)

Į 2 gimnazijos klasę (PDF)

Į 3 gimnazijos klasę (PDF)

Į 4 gimnazijos klasę (PDF)

Pamokų laikas

1 pamoka: 800 - 845
2 pamoka: 855 - 940
3 pamoka: 955 - 1040
4 pamoka: 1100 - 1145
5 pamoka: 1210 - 1255
6 pamoka: 1310 - 1355
7 pamoka: 1405 - 1450
8 pamoka: 1500 - 1545









© 2024 Utenos „Saulės“ gimnazija