.

Biudžetinė įstaiga. K. Ladygos g. 18, Utena
Telefonas: +370 389 61328
el. paštas: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Juridinio asmens kodas: 190181633
Duomenys kaupiami ir saugomi
Juridinių asmenų registre
Gimnazijos steigėjas: Utenos r. savivaldybės taryba
PradžiaLaikraštis „Langas“NuomonėsLangas - Nuomonės- 2014-11-28-01

Apie tai, kas jau praėjo...

Ar pastebite, kaip greitai bėga laikas? Atrodo, visais neseniai gimnazija buvo pilna šventės laukimo nuotaikos, o štai viskas pasiliko praeityje. Dabar galime tik  prisiminti, vertinti, analizuoti klaidas, džiaugtis pasiekimais ir vėl laukti naujos šventės. Pirmoji gimtadienio diena buvo skirta krikštynoms. Tradiciškai antrokai stengėsi nustebinti ir pradžiuginti naujuosius gimnazistus, bet kaip jiems pavyko, siūlome išgirsti „iš pirmųjų lūpų“, t. y. 1a klasės  įspūdžiai „išgyvenus“ krikštynas.

„Po šešių pamokų išėjome į 210 kabinetą ir laukėme pranešimo, kada reikės eiti į salę. Žinoma, labai nerimavau. Staiga pasigirdo garsus daužymas į duris. Visi labai susijaudinome. Į klasę įėjo teroristai, paliepė išsirikiuoti prie lentos ir užrišo mums raiščius ant galvų. Labai patiko visas renginys, patiko ryžių rinkimas, informacija apie mūsų gražiąją „Saulę“. Išties organizatoriai šaunuoliai.“ (Domantė)

„Krikštynos nebuvo labai įspūdingos. Antrokai galėjo sugalvoti daugiau užduočių.<...> Norėjosi kažko įdomesnio, renginys buvo labai trumpas.“ (Rūta)

„Man šios krikštynos patiko, nes buvo nesunkios ir įdomios užduotys, dalyvavo visos klasės su skirtingais pasirodymais. Taip pat patiko, kai mūsų klasė laimėjo pirmąją užduotį. Minusas tas, kad reikėjo užsirišti tuos juodus raiščius ant galvų. Bent man tai nepatiko. Patiko, kai reikėjo giedoti „Saulės“ himną ir kai užduotis atliko auklėtojos.“ (Orinta)

„Krikštynos nebuvo įdomios. Labai daug šnekėjo, nebuvo tvarkos, šurmulys... Visi pasirodė beveik taip pat. Nepatiko pati pradžia, nes visi žiūrėjo į mus ir juokėsi, kai ėjome į salę. Tikiuosi, kitais metais krikštynos bus įdomesnės.“ (Karolina)

„Krikštynos buvo šiek tiek lėkštos, nes viskas atrodė lyg paruošiamoje klasėje: stovėjome it sustyguoti, sakėme žodžius, kurių net patys nenorėjome girdėti, ir tie žodžiai buvo kaip strėlės be uodegos, kurias bandėme iššauti be lanko. Nustebino tik viena klasė (1c), kuri pasirodė labai nekukliai, nežmoniškai, bet linksmai. Taip turėjo elgtis ir kitos klasės. Aišku, tai tik mano nuomonė ir jos nenoriu niekam įteigti.“ (Lukas)

„Man krikštynos buvo nuobodžios, nes aš galvojau, kad bus daugiau veiklos ir užduočių. Gal buvo įdomiausia, kai atėjo į klasę antrokai ir visiems užrišo raiščius.“ (Airidas)

„Šios krikštynos man buvo pirmos, bet labai patiko. Įspūdžių tikrai daug ir nuostabių. Labiausiai įsiminė antrokų, kaukėmis užsidengusių veidus, įsiveržimas į klasę. Jie mums užrišo aplink galvą raiščius ir vedė į salę. Kai visos klasės susirinko, vyko įvairūs išbandymai ne tik mokiniams, bet auklėtojoms. Krikštynos buvo tikrai pasisekusios.“ (Ineta)

„Mūsų krikštynos buvo linksmos. Iš pradžių galvojau, kad bus baisiau, jog kažkuo apipils ar pan. Bet to nebuvo. Per klasės pasirodymą aš per daug skubėjau; ir kai žodžius sakiau, ir kai giedojau himną. Linksmiausia man buvo, kai reikėjo rinkti ryžius ir mūsų klasė laimėjo. Kai direktoriaus (kunigo) padėjėjas šlakstė vandeniu, pasisekė, nes mūsų klasei nepataikė.“ (Julija)

„Pirmokų krikštynos buvo tikrai įdomios. Kiekviena klasė galėjo pasirodyti. Dešimtokai apsimetė grobikais ir atrodė išties pikti. Tik norėjosi daugiau užduočių ir veiksmo.“ (Dainora)

„Krikštynos buvo gana įdomios. Antrokų idėja su nusikaltėliais, kurie grobia jaunesniuosius, buvo labai linksma. B et užduotys galėjo būti sudėtingesnės, nes viskas buvo gana lengva.“(Justina)

„Turbūt įdomiausia dalis buvo, kai stebėjome kitų klasių pasirodymus ir užduotys auklėtojoms. Labiausiai pavykusi pradžia.“ (Martynas)

„Man krikštynos patiko, nes buvo išradingos. Aš manau, kad jos patiko visiems. O man buvo šiek tiek baisu.“ (Samanta)

„Krikštynos patiko, tik galėjo trukti ilgiau. <...> Nors muzikos klausytis labai mėgstu, bet nepasakyčiau, kad ji buvo tinkamai suderinta.“ (Gintautė)

„Man labai patiko pasirodymai, labai smagūs, retai galima tokių pamatyti. Dar patiko raiščiai ant galvų, nors labiau norėjosi dėvėti kaukes.“ (Liudvikas)

DĖMESIO!!!
Būsimas gimnaziste,

Jau prasidėjo priėmimo į mūsų gimnaziją prašymų teikimas ateinantiems mokslo metams. Jei galvoji mokytis „Saulės“ gimnazijoje, tėvų užpildytą priėmimo prašymą siųsk el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
arba atnešk į raštinę.

Į 1 gimnazijos klasę (PDF)

Į 2 gimnazijos klasę (PDF)

Į 3 gimnazijos klasę (PDF)

Į 4 gimnazijos klasę (PDF)

Pamokų laikas

1 pamoka: 800 - 845
2 pamoka: 855 - 940
3 pamoka: 955 - 1040
4 pamoka: 1100 - 1145
5 pamoka: 1210 - 1255
6 pamoka: 1310 - 1355
7 pamoka: 1405 - 1450
8 pamoka: 1500 - 1545









© 2024 Utenos „Saulės“ gimnazija