.

Biudžetinė įstaiga. K. Ladygos g. 18, Utena
Telefonas: (8-389) 61328
el. paštas: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Juridinio asmens kodas: 190181633
Duomenys kaupiami ir saugomi
Juridinių asmenų registre
Gimnazijos steigėjas: Utenos r. savivaldybės taryba
PradžiaLaikraštis „Langas“NuomonėsLangas-Nuomonės-2015-05-14

Dainavome angliškai, rusiškai ir ispaniškai!

Gegužės aštuntąją mokykloje vyko užsienio dainų popietė. Pasiruošti buvo tikrai nelengva. Visos tos praleistos valandos mokykloje repetuojant, jaudulys... Repeticijos vyko keletą kartų per savaitę, ruošėmės apie porą mėnesių. Dainas visos merginos rinkosi pačios ir pasirinko tokias, kurios buvo labiausiai prie širdies. Renginyje skambėjo įvairiausios melodijos, ir liūdnos, ir linksmos, bet jos visos (labai noriu tuo tikėti) džiugino žiūrovus. Už pagalbą derinant balsus visų atlikėjų vardu dėkoju muzikos mokytojui A. Janaudžiui, kuris tikrai negailėjo laiko ir gerų pastabų.

Pirmiausia pakalbėsiu apie gimnazijos pirmokes – tai Neringa Vinikaitė ir Malvina Rauktytė. Muzikos mokytojas A. Janaudis sakė, kad Neringa yra jo šių metų atradimas. Ir išties ši mergina jau ne pirmą kartą stebina savo stipriu balsu ir tuo, kad ji pati akomponuoja savo dainoms. Malvina vienintelė renginyje dainavo rusų kalba, ji pasirodė drąsiausiai, su judesiais, kurie „užvedė” žiūrovus ir, žinoma, susilaukė daugiausiai aplodismentų – turėjo dar kartą sudainuoti dainą.

Na, o trečiokių Dianos Audickaitė ir Anastazijos Vokėnaitės duetas tikriausiai jau turi savo gerbėjų, nes jos pasirodo visuose mokyklos renginiuose ir pradžiugina naujomis dainomis. Šį kartą nustebino ne tik savo balsais, bet ir vienoda apranga bei sugebėjimu dainuoti ispaniškai.  Ši daina buvo tikrai uždeganti, o jai akomponavo Ernestas Levčenka (gitara) ir Steponas Banys (būgnai).

Antrokės Armantė Bileišytė, Ugnė Jankauskaitė ir Justė Mickūnaitė pademonstravo savo sugebėjimus dainuoti trim balsais, panašu, jog į savo pasirodymą įdėjo tikrai daug pastangų. Aš taip pat dainavau dvi dainas: britų dainininkės Adeles atliekamą dainą “Make You Feel My Love” ir amerikietės Christinos Perri dainą “Thousand Years”. Šias dainas pasirinkau, nes jos atitinka mano lūkesčius, man patinka jų rami, jautri melodija, todėl galiu laisvai, be jokio jaudulio jas dainuoti.

Be to, mus maloniai nudžiugino gimnazijos viešnios užpalietės. Solistė Viktorija Laurinėnaitė savo pasirinktą dainą atliko labai jautriai ir įtaigiai, o merginų kvartetas „Astika“ sužavėjo publiką ne tik sceniniu įvaizdžiu (labai gražios panelės!), nuostabiais balsais, bet ir drąsa išreikšti muziką judesiu. Šaunuolės!

Renginį vedė Raminta Kairionytė. Buvo keista ją matyti scenoje nauju amplua, juk dažniausiai esame įpratę  šią merginą matyti šokant. Tačiau ir kaip vedėja Raminta puikiai pasirodė: ji buvo linksma, mokėjo taikliai pajuokauti, nepasimetė kritinėse situacijose.

Taip pat koncerte vyko viktorina – reikėjo atspėti skambančių dainų pavadinimus. Geriausiais muzikos žinovais tapo Meda Cicėnaitė, Dominykas Viršyla bei Karolina Valaitytė. Sveikinu juos.

Manau, kad renginys buvo tikrai puikus. Visi atlikėjai ne šiaip sau lipo ant scenos, o buvo gerai pasiruošę, tik gaila, kad žiūrovų buvo mažokai. Kur jūs, bendraamžiai?

Adelina Paulauskaitė, 2c

 

 

DĖMESIO!!!
Būsimas gimnaziste,

Jau prasidėjo priėmimo į mūsų gimnaziją prašymų teikimas ateinantiems mokslo metams. Jei galvoji mokytis „Saulės“ gimnazijoje, tėvų užpildytą priėmimo prašymą siųsk el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
arba atnešk į raštinę.

Į 1 gimnazijos klasę (PDF)

Į 2 gimnazijos klasę (PDF)

Į 3 gimnazijos klasę (PDF)

Į 4 gimnazijos klasę (PDF)

Pamokų laikas

1 pamoka: 800 - 845
2 pamoka: 855 - 940
3 pamoka: 955 - 1040
4 pamoka: 1100 - 1145
5 pamoka: 1210 - 1255
6 pamoka: 1310 - 1355
7 pamoka: 1405 - 1450
8 pamoka: 1500 - 1545









© 2024 Utenos „Saulės“ gimnazija