.

Biudžetinė įstaiga. K. Ladygos g. 18, Utena
Telefonas: (8-389) 61328
el. paštas: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Juridinio asmens kodas: 190181633
Duomenys kaupiami ir saugomi
Juridinių asmenų registre
Gimnazijos steigėjas: Utenos r. savivaldybės taryba
PradžiaLaikraštis „Langas“NuomonėsLangas - Nuomonės- 2014-11-28-03

 Apie gimnazijos muzikos šventę...

Ketvirtadienį visi „Saulės“ mokiniai, susirinkę į salę, buvo pakviesti į muzikos šventę. Jos vedėjai buvo valdovas Abent Salas iš už jūrų marių su savo pavaldiniu ir trimis nuostabaus grožio dukterimis bei linksmuoju juokdariu. Kiekvienas dalyvis stengėsi kuo labiau nustebinti visus žiūrovus.

Dainininkai labai gražiai dainavo, stengėsi ši visos širdies, gal kartais ir persistengdavo, bet tikrai tik iš jaudulio arba noro kuo geriau atlikti kūrinį. Popietėje skambėjo įvairios dainos: lietuviškos ir užsienietiškos, lėtos ir greitos, liūdnos ir linksmos. Trečiokės Kristina ir Raminta atliko naują lietuvišką dainą, o Raminta parodė, kad moka ne tik dainuoti, bet ir puikiai groti gitara. Kadangi šiais metais mūsų pirmokai labai veiklūs, koncerte sudalyvavo ir 1d klasės merginos: Malvina, Neringa ir Malvina. Jos atrodė ir dainavo tiesiog nuostabiai. Trečiokės Anastazija ir Diana, kaip visada, parodė savo charizmatiškumą ir puikią nuotaiką. 2a klasės trys merginos: Ugnė, Armantė ir Justė į sceną lipo du kartus. Pirmą kartą jos su grupe ir smuikininke Milda atliko 2009 metų „Eurovizijos“ nugalėtojo sukurtą dainą, antrą kartą žaviosios antrokės pakerėjo visus angliška daina. Nemažai dėmesio ir komplimentų susilaukė ir 2c mokinė Adelina. Ji taip pat į sceną lipo du kartus. Pirma jos atliekama daina buvo padainuota labai nuoširdžiai ir salė klausėsi nuščiuvusi. Efektą sustiprino dvi nuostabios gulbės – šokėjos. Antroji daina buvo šiuolaikiška, tikrai visiems žinoma, todėl galima buvo išgirsti ir salėje dainuojančių talentų, kurie tiesiog neišdrįso užlipti ant scenos.

Popietėje dalyvavo ir jau buvę mokyklos mokiniai. Pernai baigusios „Saulės“ gimnaziją merginos Ieva ir Jovita priminė, kokius puikius balsus turi ir kaip gražiai, subtiliai moka dainuoti. Taip pat sužibėjo ir Lukas, buvęs „saulietis“, kuris geromis emocijomis įkvėpė savo dainą padainuoti ir visą salę. Buvo tikrai smagu. Visą šią nuostabią muzikos dieną vainikavo naujasis grupės „Tandemus“ šokis. Visi dalyviai kaip padėką už nuostabų reginį gavo po stiklinę statulėlę „Metų talentas“ ir galėjo pasijusti tikromis gimnazijos žvaigždėmis. Kiekvienas dainininkas paliko salėje savo nuoširdžių dainų aidą, o žiūrovų veiduose šypsenos atspindį. Mano nuomone, tikrai labai gražus renginys mokyklos gimtadienio pabaigoje.

 Rugilė Baltrūnaitė, 2a

 

DĖMESIO!!!
Būsimas gimnaziste,

Jau prasidėjo priėmimo į mūsų gimnaziją prašymų teikimas ateinantiems mokslo metams. Jei galvoji mokytis „Saulės“ gimnazijoje, tėvų užpildytą priėmimo prašymą siųsk el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
arba atnešk į raštinę.

Į 1 gimnazijos klasę (PDF)

Į 2 gimnazijos klasę (PDF)

Į 3 gimnazijos klasę (PDF)

Į 4 gimnazijos klasę (PDF)

Pamokų laikas

1 pamoka: 800 - 845
2 pamoka: 855 - 940
3 pamoka: 955 - 1040
4 pamoka: 1100 - 1145
5 pamoka: 1210 - 1255
6 pamoka: 1310 - 1355
7 pamoka: 1405 - 1450
8 pamoka: 1500 - 1545









© 2024 Utenos „Saulės“ gimnazija