.

Biudžetinė įstaiga. K. Ladygos g. 18, Utena
Telefonas: (8-389) 61328
el. paštas: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Juridinio asmens kodas: 190181633
Duomenys kaupiami ir saugomi
Juridinių asmenų registre
Gimnazijos steigėjas: Utenos r. savivaldybės taryba
PradžiaLaikraštis „Langas“NuomonėsLangas - Nuomonės- 2014-11-28-02

Apie madų ir kitokio meno šventę...

Po pamokų vyko Madų paradas „Guziko 2013 mylimoji SAGA 2014“. Renginį atidarė „Tandemus“ šokėjos, kurias puošė šio renginio komisijos narės, pirmoko Alano ir ketvirtokės Samantos mamos, Editos Marcinkėnienės šukuosenos. Madų parado vedėjos buvo gražiosios Agnė ir Brigita.

Pirmieji pasirodė 1c klasės mokiniai ir jų auklėtoja. Jie pademonstravo įvairių šakų sportininkus bei gavo sportiškiausio pasirodymo nominaciją. Manau, jiems tikrai tiko ši nominacija.

1d klasė demonstravo iš šiukšlių maišų sukurtą „Šachmatų“ kolekciją, kurią su taikliu humoru pristatė bendraklasė. Mano nuomone, ji pranoko pačią kolekciją. Ši klasė gavo nominaciją už originalumą.

Tretieji pasirodė 3e klasė. Tai buvo vienintėlė kolekcija, kurią pristatė tik vaikinai. Jie priminė mums apie laikus, kai civilizacija dar neegzistavo ir žmonės buvo visai kitokie – „urviniai“. Buvo iš tiesų labai įdomu juos stebėti! Tiesa, vaikinai pasižymėjo ir puikia vaidyba, nes jie ne tik atrodė kaip urviniai žmonės, bet ir suvaidino tokius. Tikriausiai todėl ir buvo nominuoti už sceninį įvaizdį.

3c klasė leido mums pakeliauti po pasaulį, nes jie pristatė 9 skirtingas šalis su tik joms būdingais drabužiais, dainomis ir kiekvienos šalies detalėmis. Žiūrovai susipažino su Vokietijos, Indijos, Kinijos, Lietuvos, Rusijos,Prancūzijos, Amerikos, Egipto bei Graikijos aprangos detalėmis. 3c klasės dalyviai buvo nominuoti stilingiausiais.

Paskutiniai, bet ne prasčiausi pasirodė 4a mokiniai, gavę nominaciją už originalumą. Jie pademonstravo kolekciją iš pačių pasidarytų drabužių, papuoštų diskų gabalėliais, o vienas šios klasės mokinys Dominykas parodė individualų darbą. Kol komisija tarėsi, kokiomis nominacijomis apdovanoti dalyvius, sceną šildė breiko šokėjas Mantas.

O visas kolekcijas apibendrino šmaikštusis 2b klasės dailininkas Lukas Urbonas, kuris kiekvieną kolekciją pavaizdavo popieriaus lape. Visiems labai patiko, kad komisija taip pat nepabūgo persikūnyti ir neieškojo žodžių kišenėse. Tačiau, kai jie kritikuodavo kurį nors pasirodymą, aš pagalvojau, o kodėl mokyklos gimtadienyje pasirodo tik mokiniai? Gal kada vertėtų pasikeisti vaidmenimis? Manau, būtų ir teisinga, ir įdomu. Yra mokinių, kurie kalbėjo, jog neteisinga, kad visi dalyviai buvo tiesiog nominuoti ir nebuvo skirstomi vietomis. Aš irgi su tuo sutinku. Juk pasirodymų lygis išties buvo skirtingas: vieni pasirodė labai gerai, kiti kiek prasčiau . Negaliu nepaminėti, kad renginio pabaigoje visus dalyvius nudžiugino prizas – viena valanda azarto boulingo klube. Ši diena mokykloje buvo labai įsimintina, pilna gerų emocijų bei dovanų.

 

Raminta Kairionytė, 3c

 

DĖMESIO!!!
Būsimas gimnaziste,

Jau prasidėjo priėmimo į mūsų gimnaziją prašymų teikimas ateinantiems mokslo metams. Jei galvoji mokytis „Saulės“ gimnazijoje, tėvų užpildytą priėmimo prašymą siųsk el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
arba atnešk į raštinę.

Į 1 gimnazijos klasę (PDF)

Į 2 gimnazijos klasę (PDF)

Į 3 gimnazijos klasę (PDF)

Į 4 gimnazijos klasę (PDF)

Pamokų laikas

1 pamoka: 800 - 845
2 pamoka: 855 - 940
3 pamoka: 955 - 1040
4 pamoka: 1100 - 1145
5 pamoka: 1210 - 1255
6 pamoka: 1310 - 1355
7 pamoka: 1405 - 1450
8 pamoka: 1500 - 1545









© 2024 Utenos „Saulės“ gimnazija