.

Biudžetinė įstaiga. K. Ladygos g. 18, Utena
Telefonas: (8-389) 61328
el. paštas: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Juridinio asmens kodas: 190181633
Duomenys kaupiami ir saugomi
Juridinių asmenų registre
Gimnazijos steigėjas: Utenos r. savivaldybės taryba
PradžiaLaikraštis „Langas“NuomonėsLangas nuomoness 2013-12-05

 Gimnazijos gimtadienio vertinimai

Mokyklos gimtadienis praėjo greitai ir džiaugsmingai. Vieniems patiko viskas, kitiems nepatiko niekas. Nieko keisto, juk mes visi skirtingi. Man teko „garbė" paskaityti apytiksliai 200 mūsų gimnazijos mokinių atsiliepimų. Na, jų tikrai daug, o Jūs perskaitę šį straipsnį iškart susipažinsite su daugelio žmonių nuomone, pasiūlymais, nusiskundimais ar pagyrimais. Apibendrinus atsiliepimus apie visą savaitę ryškėja vaizdas, kad tie, kurie dalyvavo renginyje, labiausiai juo ir mėgavosi. Visi buvo patenkinti trumpintomis pamokomis, namų darbų „neuždavimu“ ir įvairių atsiskaitymų nebuvimu. Daug pagyrimų skambėjo ne tik mokiniams, bet ir mokytojams.

Taigi pirmadienis! Didžiųjų sportininkų diena. Visi noriai palaikė savo klasių komandas, na, o dalyviai skundėsi rungtimi, per kurią teko šokinėti su maišais (turbūt pabūgo traumų). Atsirado tokių, kurie sakė, jog estafetės įgriso iki gyvo kaulo ir jie nori kažko naujo (puiku, jie turi visus metus, kad padarytų kitaip). Labiausiai patiko krepšinio varžybos esamų mokinių su buvusiais. Taip pat visiems buvo smagu pasišokti aktų salėje per ilgąją pertrauką!

Daug ką užbūrė talentingąjį antradienį vykę mokinių pasirodymai, o 2e klasės „Varpelių“ skambesys dar ir dabar girdisi. Nuomonių reiškėjai lapeliuose vis kartojo, kad talentų šou buvo viena iš labiausiai pavykusių dienų. Bet nusiskundimų dėl šios šventės irgi buvo. Kai kam trūko vietos atsisėst, kitiems - oro, o gal noro žiūrėti, nes pasirodymų buvo gal net per daug! Na, kai kurie dėl to įžvelgė tik naudą, nes tai parodo, kokie mes talentingi.  :)

Per patį gimtadienio dienų vidurį buvo krikštijami pirmokai. Krikštatėvių - karių mokymai tinkamai parengė gimnazijos gyvenimui. Teko įveikti užduotis, atsiskleisti patiems, nebijoti išsitepti veido ir pabūti be batų. Patys pirmokai apie krikštynas atsiliepė labai gerai, pasitaikė tik vienas kitas skundas. Keisčiausia, kad kai kuriems nepatiko nemokamai duodama šauliška košė. Taip, taip, nemokamai ir dar negerai! Pirmokai, mokykitės džiaugtis viskuo, ką gaunat iš gyvenimo, o ypač nemokamai!

Ketvirtadienį įvykęs madų šou „Guzikas 2013“ itin teigiamai vertinamas renginys dėl puikių vedėjų ir komisijos. Juk čia buvo rodomas grožis, menas, kūrybingumas, darbštumas... Žiūrovai buvo sužavėti kolekcijomis, kai kurie net pasisėmė idėjų ateičiai (žiūrėsim, kaip nustebins kitais metais). Na, o prie minusų buvo priskirti apdovanojimai, kai kam labai pritrūko pirmosios vietos, jų nuomone, visi tapo sulyginti, o tai kur šlovė geriausiems??? Tik vienas žmogus išvis nesuprato, kam reikalingas šis renginys, ir siūlė jį panaikinti, jo vietoje padaryti poilsio dieną ar būrelių pasirodymus.

Na, ir paskutinė, itin daug atsiliepimų sulaukusi sugrįžimų diena. Visi liko patenkinti, kad mokytojus pavadavo buvę mokiniai, kurių pamokos buvo labai naudingos, padėjo daug ką suvokti, pagalvoti apie savo ateitį ir sužinoti, su kokiais sunkumais gali tekti susidurti ateityje, dar motyvavo labiau mokytis. Juk taip įdomu tai, kas mūsų laukia universitetuose, kolegijose ar užsienyje. Taip pat smagu matyti noriai grįžtančius mokinius. Nors ir nedaug, bet labai gražių atsiliepimų buvo apie vakarinę sugrįžimų dienos dalį. Kai kurie mano, kad sugrįžimų dieną reikia daryti kas kelerius metus, juk atsibos kasmet to paties klausytis. Bet aš tam nepritariu, juk kaskart grįžta vis kiti arba tie patys labiau patobulėję ir daugiau pasiekę mokiniai, kurie noriai dalijasi gerąja ir blogąja patirtimi.

Apie mokyklos gimtadienį visi teigė, kad buvo daug geriau nei pernai. Atsirado ir tokių, kurie norėtų jį švęsti kelis kartus per metus! Na, o man džiugu, kad mokykloje buvo taip gražiai paminėta tradicinė šventė, matėsi tobulėjimas, didesnis organizuotumas ir noras dalyvauti. Dėl šių priežasčių ir atsiranda mėgavimasis renginiais, stebėjimasis ir tikras šventimas. Gera, kad man paskutinis mokyklos gimtadienis toks įsimintinas, ir linkiu, kad ši šventė tik gerėtų, o buvę mokiniai visada būtų taip laukiami. Ačiū!

 Jonė Nargelaitė, 4c

DĖMESIO!!!
Būsimas gimnaziste,

Jau prasidėjo priėmimo į mūsų gimnaziją prašymų teikimas ateinantiems mokslo metams. Jei galvoji mokytis „Saulės“ gimnazijoje, tėvų užpildytą priėmimo prašymą siųsk el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
arba atnešk į raštinę.

Į 1 gimnazijos klasę (PDF)

Į 2 gimnazijos klasę (PDF)

Į 3 gimnazijos klasę (PDF)

Į 4 gimnazijos klasę (PDF)

Pamokų laikas

1 pamoka: 800 - 845
2 pamoka: 855 - 940
3 pamoka: 955 - 1040
4 pamoka: 1100 - 1145
5 pamoka: 1210 - 1255
6 pamoka: 1310 - 1355
7 pamoka: 1405 - 1450
8 pamoka: 1500 - 1545









© 2024 Utenos „Saulės“ gimnazija