.

Biudžetinė įstaiga. K. Ladygos g. 18, Utena
Telefonas: (8-389) 61328
el. paštas: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Juridinio asmens kodas: 190181633
Duomenys kaupiami ir saugomi
Juridinių asmenų registre
Gimnazijos steigėjas: Utenos r. savivaldybės taryba
PradžiaLaikraštis „Langas“NuomonėsLangas - Nuomonės 2019-06-12(01)

Įspūdžiai iš edukacijos „Fantazija su muzika ir smėliu“

Vakar diena buvo kitokia. Mes su klase buvome Utenos kultūros centre. Ten dalyvavome edukacijoje „Fantazija su muzika ir smėliu“. Ką gi ten veikėme? Pasinėrėme į piešimą ant smėlio. Piešėme tai, kas šovė į galvą. Buvo labai gera atsipalaiduoti nuo mokslo ir kitokių minčių galvoje. Sužinojome, kad galima piešti ne tik ant popieriaus lapo, bet ir ant smėlio. Tai yra nuostabu. Visada, kai mokykloje pasiūlo eiti kažkur per pamokas, atrodo, kad bus neįdomu, nuobodu ir man nepatiks. Bet šįkart, galvoju, gerai, kad ėjau. Po renginio jaučiausi atsipalaidavęs, pailsėjęs, galvoje nebuvo jokių minčių. Ir supratau, kad jeigu mokytoja kažkur vesis, visada eisiu, nes būna įdomu.

Lukas Lukošaitis, 2b

Pasak mokytojos, kiekviena diena turi būti prasminga. Nors su tuo nesutinku, bet vakar pamokos Utenos kultūros centre buvo prasmingos. Manau, daugumai iš klasės ten patiko ir aš esu vienas iš jų. Nors ir spyriojausi ir nenorėjau ten eiti, džiaugiuosi, kad nuėjau. Iki šiol nežinojau, kad kuriant ir piešiant su smėliu galima patirti tiek džiaugsmo. O tai darant su draugais dar įdomiau, nes galima palenktyniauti, kas geriau nupieš. Džiaugiuosi, kad dalyvavau šioje veikloje su smėliu.

Paulius Šermukšnis, 2b

Aš manau, kad kiekviena diena turi būti prasminga, kasdien reikia nuveikti, sužinoti, išmokti kažką naujo. Tokia diena buvo pirmadienį, kai su klase per lietuvių kalbos pamoką ėjome į kultūros centrą, kur dalyvavome edukacijoje su muzika ir smėliu. Tai buvo kažkas naujo man ir visai klasei. Visi klasiokai piešdami atrodė ramūs, tikrai piešimas smėliu nuramina žmogų ir tai buvo įdomu ir neįprasta. Taigi reikia naudotis proga pamatyti kažką naujo, nes tai gali būti pirmas ir paskutinis kartas gyvenime.

Mindaugas Vaikutis, 2b

DĖMESIO!!!
Būsimas gimnaziste,

Jau prasidėjo priėmimo į mūsų gimnaziją prašymų teikimas ateinantiems mokslo metams. Jei galvoji mokytis „Saulės“ gimnazijoje, tėvų užpildytą priėmimo prašymą siųsk el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
arba atnešk į raštinę.

Į 1 gimnazijos klasę (PDF)

Į 2 gimnazijos klasę (PDF)

Į 3 gimnazijos klasę (PDF)

Į 4 gimnazijos klasę (PDF)

Pamokų laikas

1 pamoka: 800 - 845
2 pamoka: 855 - 940
3 pamoka: 955 - 1040
4 pamoka: 1100 - 1145
5 pamoka: 1210 - 1255
6 pamoka: 1310 - 1355
7 pamoka: 1405 - 1450
8 pamoka: 1500 - 1545









© 2024 Utenos „Saulės“ gimnazija