.

Biudžetinė įstaiga. K. Ladygos g. 18, Utena
Telefonas: (8-389) 61328
el. paštas: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Juridinio asmens kodas: 190181633
Duomenys kaupiami ir saugomi
Juridinių asmenų registre
Gimnazijos steigėjas: Utenos r. savivaldybės taryba
PradžiaLaikraštis „Langas“LaisvalaikisLangas - Laisvalaikis - 2016-01-14

Kalėdos keturkojams draugams!

Praėjusiais metais gruodžio 15-22 dienomis mes, 2d klasės merginos – Daiva, Deimantė, Monika Ž. ir aš, Rasa, – inicijavome akciją „Padėk beglobiams gyvūnams“. Jos metu mūsų gimnazijoje bei Krašuonos ir Vyturių progimnazijose buvo renkamas maistas, žaislai, paklotėliai, pavadėliai bei kiti gyvūnams reikalingi daiktai. Labai džiugu, kad atsirado tikrai nemažai norinčiųjų prisidėti prie šio projekto. Tik jūsų dėka savo sumanymą pavertėme realybe!

Kodėl pasirinkome akciją būtent tokia tematika? Tikriausiai todėl, kad mylime gyvūnus ir norime jiems padėti (nors taip gali pasakyti visi, tačiau ne visi išdrįsta įrodyti). Be to, šis projektas pasirodė labiausiai artimas širdžiai, nes kiekviena iš mūsų komandos turi savo augintinį ir žino, ką reiškia atsakomybė bei rūpestingumas.

Ryžtingai pradėjusios akciją greitai judėjo į priekį. Pirmiausia nuėjome į Vyturių ir Krašuonos progimnazijas ir susitarėme su jų vadovais, kad leistų vykdyti akciją savo mokyklose. Labai džiaugiamės, kad jie iš karto sutiko prisidėti ir noriai mums padėjo. Buvo smagu matyti, kad ten ir be mūsų vykdomos akcijos renkami įvairūs daiktai, reikalingi gyvūnėliams, ir važiuojama jų aplankyti. Toliau laukė bene sunkiausias šio projekto etapas – informacijos platinimas. Manau, tai užėmė daugiausiai laiko, nes teko visose trijose mokyklose aplankyti visas klases ir pakviesti aukoti beglobiams gyvūnams. Bet galiu pasidžiaugti, kad dirbdamos šį darbą pasimokėme oratorystės meno, kuris ateityje mums tikrai pravers.

Galiausiai praėjo akcijos savaitė. Su dovanomis nuvykome į gyvūnų globos namus, kur „padraugavome“ su tikrai daug šunų ir kačių. Bet tuo mūsų viešnagė nepasibaigė. Mano bendraklasė Neringa ten surado savo dingusį šuniuką Sausainį! Tikriausiai to džiaugsmo, kurį jautė šunelio širdelė, aprašyti neįmanoma... Jis šokinėjo, inkštė, iš laimės glaudėsi prie šeimininkės. Dar nebuvau mačiusi, kad gyvūnas būtų toks laimingas... Keista, kaip gali kiti žmonės išmesti savo augintinius, jei jie visa savo širdele myli savo šeimininkus?  

Man šis projektas patiko. Kodėl? Jo metu aš pajutau tikrąją Kalėdų dvasią, juk svarbiausia ne gauti, bet duodi kitam. Todėl jį ir sugalvojome vykdyti prieš šią šventę. Manau, žmonės turėtų rūpintis savo keturkojais draugais ir nepalikti jų likimo valiai. Džiugu, kad atsiranda vis daugiau žmonių, kurie nori priglausti ir auginti gyvūną, kartą jau praradusį savo namus.

Labai dėkojame visiems, prisidėjusiems prie šio projekto. Jūs padarėte gausesnes ir laimingesnes Kalėdas keturkojams draugams!

Rasa Gruodytė, 2d

DĖMESIO!!!
Būsimas gimnaziste,

Jau prasidėjo priėmimo į mūsų gimnaziją prašymų teikimas ateinantiems mokslo metams. Jei galvoji mokytis „Saulės“ gimnazijoje, tėvų užpildytą priėmimo prašymą siųsk el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
arba atnešk į raštinę.

Į 1 gimnazijos klasę (PDF)

Į 2 gimnazijos klasę (PDF)

Į 3 gimnazijos klasę (PDF)

Į 4 gimnazijos klasę (PDF)

Pamokų laikas

1 pamoka: 800 - 845
2 pamoka: 855 - 940
3 pamoka: 955 - 1040
4 pamoka: 1100 - 1145
5 pamoka: 1210 - 1255
6 pamoka: 1310 - 1355
7 pamoka: 1405 - 1450
8 pamoka: 1500 - 1545









© 2024 Utenos „Saulės“ gimnazija