.

Biudžetinė įstaiga. K. Ladygos g. 18, Utena
Telefonas: (8-389) 61328
el. paštas: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Juridinio asmens kodas: 190181633
Duomenys kaupiami ir saugomi
Juridinių asmenų registre
Gimnazijos steigėjas: Utenos r. savivaldybės taryba
PradžiaLaikraštis „Langas“LaisvalaikisLangas-Laisvalaikis-2014-11-25-01

Mūsų gimnazija turi ISM ambasadorę!

Galbūt pastaruosius mėnesius girdėjote gandą, jog ISM (International School of Management) Ekonomikos ir vadybos universitetas ieškojo moksleivių, kurie savo mokyklose galėtų reprezentuoti šį universitetą? Šio žmogaus uždaviniai  būtų skelbti informaciją, organizuoti ekskursijas, rengti pristatymus, renginius ir daryti viską, kas padėtų vienos ar kitos mokyklos mokiniams kuo geriau susipažinti su universitetu. Dabar ir mūsų gimnazija turi ISM ambasadorę!

Lapkričio 8 d. dalyvavau Vilniuje vykusiame ISM Ekonomikos ir vadybos universiteto organizuotame renginyje, kuriame susitikau su nemažu ambasadorių būriu iš įvairių Lietuvos mokyklų. Su jais žaidėme susipažinimo bei komandos formavimo žaidimus, kurie padėjo pralaužti bendravimo ledus bei atsipalaiduoti. Bet juk atvykome nežaisti, todėl vyko ir konstruktyvus darbas. Buvome supažindinti su ISM studijų programomis, stipendijomis, tarptautinėmis galimybėmis, partneriais, universiteto veiklomis, renginiais ir informuoti apie savo pareigas bei užduotis mokyklose, kaip jas turėtume atlikti ir kokia būtų iš viso to nauda. Buvo pateikta keletas būdų, kaip tai daryti kuo efektyviau. Viena iš pagrindinių ambasadorių siekiamybių yra sukurti ryšį tarp savo mokyklos ir šio universiteto.

Be to, dabar studijuojantys jaunuoliai aprodė universitetą, kuris išties įspūdingas, nes yra įsikūręs buvusiame Bazilijonų vienuolyne. Vaikštant po šią mokymo įstaigą atrodė, kad joje susipynusi senovinė atmosfera su moderniąja kultūra. Čia savo kampelį gali rasti kiekvienas norintis pasilinksminti, praleisti laiką su draugais, paskaityti ar tiesiog ramiai niekieno netrukdomas mokytis.

Galiausiai susitikimo pabaigoje vyko verslo simuliacija. Jos metu ambasadoriai suskirstytose komandose turėjo galimybę pasijusti kaip tikri verslininkai, susipažinti su rinka ir siekti savo komandai kuo didesnio pelno panaudojant visas įmanomas priemones. Ši veikla skatino susipažinti su naujais žmonėmis bei vieningai dirbti komandoje.

Viso susitikimo metu vyravo šiltas bendravimas, jaunatviška, bet darbinga nuotaika. Nuostabu, jog tiek daug mokinių susirinko dėl vieno tikslo ir degė užsidegimu sužinoti kuo daugiau apie unversitetą, jo veiklą.

Šiuo straipsniu noriu pristatyti save, kaip mūsų gimnazijos ISM universiteto ambasadorę. Per šį susitikimą tikrai daug sužinojau ir ketinu dalintis  visa turima ir dar būsimą informacija su kitais savo gimnazijos mokiniais. Todėl,mielas mano bendramoksli, jei turi daug neatsakytų klausimų apie ISM, nori sužinoti apie jį daugiau, Tu jau žinai į ką turėtum kreiptis!

 Eligija Rukšytė, 3c

 

 

DĖMESIO!!!
Būsimas gimnaziste,

Jau prasidėjo priėmimo į mūsų gimnaziją prašymų teikimas ateinantiems mokslo metams. Jei galvoji mokytis „Saulės“ gimnazijoje, tėvų užpildytą priėmimo prašymą siųsk el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
arba atnešk į raštinę.

Į 1 gimnazijos klasę (PDF)

Į 2 gimnazijos klasę (PDF)

Į 3 gimnazijos klasę (PDF)

Į 4 gimnazijos klasę (PDF)

Pamokų laikas

1 pamoka: 800 - 845
2 pamoka: 855 - 940
3 pamoka: 955 - 1040
4 pamoka: 1100 - 1145
5 pamoka: 1210 - 1255
6 pamoka: 1310 - 1355
7 pamoka: 1405 - 1450
8 pamoka: 1500 - 1545









© 2024 Utenos „Saulės“ gimnazija