.

Biudžetinė įstaiga. K. Ladygos g. 18, Utena
Telefonas: (8-389) 61328
el. paštas: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Juridinio asmens kodas: 190181633
Duomenys kaupiami ir saugomi
Juridinių asmenų registre
Gimnazijos steigėjas: Utenos r. savivaldybės taryba

Rytdienos karjerą kuriame šiandien

Balandžio mėnesio pabaigoje grupė „Saulės“ gimnazijos mokytojų vyko į Erasmus+  projekto Building today the careers of tomorrow“ („Rytdienos  karjerą kuriame šiandien“) baigiamąjį susitikimą Turkijoje, Stambulo miesto Necip Fazil Kisakurek Mesleki Ve Teknik Anadolu technikos mokykloje.

Atvyko partneriai iš Rumunijos Resita miesto ir Lenkijos Sucha Beskidzka vidurinės mokyklos. Nebuvo kolegų iš Italijos Triggiano miesto.

Antrus metus dalyvaujame projekte, kuris  pateiktas Švietimo mainų programos paramos fondui, finansuotas Europos komisijos, trunka 2 metus. Jis skirtas mokytojų kvalifikacijos tobulinimui konsultuojant mokinius dėl karjeros pasirinkimo, dėl savo gebėjimų nustatymo, dėl mokinių supažindinimo su profesijomis ir t.t. Projekto svarba mokiniams akivaizdi: kuo daugiau kompetencijų šiais klausimais įgis mokytojas, tuo plačiau jomis galės pasinaudoti informuodamas apie profesijų Europoje įvairenybes ir konsultuoti mokinius.

Baigiamajame užsiėmime visos šalys-dalyvės pristatė savo vizijas baigiamajai mokomajai medžiagai ugdymo procesui. Tikimės, jog mūsų gimnazijos sukaupta patirtis, sukauptas mokomosios medžiagos portfolio bus naudingas ne tik gimnazijoje dirbantiems mokytojams bei klasių auklėtojams, tačiau galės naudotis ir mokytojai iš kitų Utenos miesto mokyklų.

Laisvu nuo darbo metu turėjome įdomią ir informatyvią kultūrinę programą – aplankėme Stambulo įžymias vietas:  Sultono rūmus ir Mėlynąją mečetę, Cisternų Baziliką, Princo salą, plaukėme garlaiviu Bosforo sąsiauriu, gėrėjomės įžymiuoju tiltu, kuris jungia Stambulo Azijinę ir Europinę dalis.

Įspūdžiai nepamirštami, tačiau dabar laukia darbas – parengti galutinį portfolio mokiniams.

DĖMESIO!!!
Būsimas gimnaziste,

Jau prasidėjo priėmimo į mūsų gimnaziją prašymų teikimas ateinantiems mokslo metams. Jei galvoji mokytis „Saulės“ gimnazijoje, tėvų užpildytą priėmimo prašymą siųsk el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
arba atnešk į raštinę.

Į 1 gimnazijos klasę (PDF)

Į 2 gimnazijos klasę (PDF)

Į 3 gimnazijos klasę (PDF)

Į 4 gimnazijos klasę (PDF)

Pamokų laikas

1 pamoka: 800 - 845
2 pamoka: 855 - 940
3 pamoka: 955 - 1040
4 pamoka: 1100 - 1145
5 pamoka: 1210 - 1255
6 pamoka: 1310 - 1355
7 pamoka: 1405 - 1450
8 pamoka: 1500 - 1545









© 2024 Utenos „Saulės“ gimnazija