.

Biudžetinė įstaiga. K. Ladygos g. 18, Utena
Telefonas: (8-389) 61328
el. paštas: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Juridinio asmens kodas: 190181633
Duomenys kaupiami ir saugomi
Juridinių asmenų registre
Gimnazijos steigėjas: Utenos r. savivaldybės taryba

Šokių fiesta „Šokam po SAULE“

Gegužės 22 dienos popietę smagiai praleidome su įvairių Utenos miesto mokyklų šokių kolektyvais. Artėjančios tarptautinės Šokių dienos proga gimnazijoje vyko gražus renginys „Šokam po SAULE“. Mūsų šokių mokytojos Reginos Bernotienės pakviesti renginyje dalyvavo R. Šaltenio ir Krašuonos progimnazijų, Jaunimo mokyklos, Dauniškio bei A. Šapokos gimnazijų kolektyvai, mūsų šokių grupės „Tandemus“ bei „EX-tandemus“...

Renginį atidarė „Tandemus“ merginos su šokiu „Worth It“ , o po to svečiai ir žiūrovai kartu apšilo šokdami flashmob‘ą. Visi gerai nusiteikę laukė tolesnių pasirodymų. Pirmoji ant scenos žengė Rapolo Šaltenio progimnazijos šokių grupė „Erdvė“, o greit po jų pasirodė jauniausia šokių grupė, dalyvavusi renginyje, „Stella“ iš Krašuonos progimnazijos. Visi šiltai sutikome pirmąkart „Šokam po Saule“ dalyvaujančias „DiaDance“ merginas iš Dauniškio gimnazjos, o po jų visų akis palepino breiko šokių grupė „Džentelmenai“. Tikriausiai nesuklysiu sakydama, kad visus maloniai nudžiugino buvusios „Tandemus“ šokėjos („EX-Tandemus“) Urtė, Patricija ir Monika, kurios kiekvienais metais noriai sugrįžta į mokyklą ir parodo vis ką nors naujo. Netrukus po jų įspūdingai sušoko merginos iš Adolfo Šapokos gimnazijos šokių grupės „Argo“.  Renginiui įpusėjus išvydome nepakartojamą mūsų abiturienčių Ligitos ir Ramintos šokio kompoziciją, pavadinimu „Išlikimas“. Drįsčiau sakyti, kad šios merginos yra labiausiai įsimylėjusios šokį, galbūt todėl reginys buvo toks išraiškingas ir nuoširdus.

Po visų kolektyvų pirmųjų šokių atėjo metas pertraukėlei ir trumpiems žaidimams. Į pirmąjį žaidimą dalyvauti buvo pakviesta po vieną atstovą iš šokių kolektyvų ir vienas žmogus iš žiūrovų. Visų nuostabai, ant žaidėjų galvų buvo uždėti maišai, kad negalėtų nieko matyti. Taip jie turėjo šokti. Šokio metų žaidimo vedėja Rusnė po vieną šokantįjį tyliai paprašydavo palikti sceną, kol galų gale joje liko tik viena atstovė iš „Stellos“. Muzikai nutilus ji pamatė, kad kitų nebėra. Nežinia, ką ji jautė, bet neišsidavė sutrikusi. Antrojo žaidimo metu iš visų kolektyvų buvo po du atstovus ir du žiūrovai turėjo atspėti ekrane rodomų fotonuotraukų, kuriose veidai ir kūnai buvo sumaišyti, asmenybes. Smagiai pasijuokę ir paspėlioję, pirmąją vietą pasidalino net trys kolektyvai.

Po linksmos pertraukėlės – mažytė provokaciją. Penki „Tandemus“ vaikinukai ir mergina pakvietė sušokti valsą visas šokių mokytojas ir breiko trenerį. Prie jų prisijungė ir kiti „Tandemus“ grupės nariai. Nutilus ramaus valso garsams visų žvilgsniai buvo prikaustyti prie naujo šokio – diskofokso, kurį sušoko „Saulės“ gimnazijos 11-12 klasių mokinių, lankančių šokio pamokas, poros. 

Baigiantis koncertui žiūrovai dar kartą galėjo pasigrožėti visais šokių kolektyvais. R. Šaltenio progimnazijos šokių grupė pradžiugino  šokiu „Mėnesienos taku“ , o po jų visi linksmai stebėjo „DiaDance“ merginas ir jų Latino Mix. „Aš su tavimi matau“ šokį sušoko dar gražesnės šokių grupės „Tandemus“ poros. Kam gi nepatinka, kai gracingai juda ant scenos ne tik merginos, bet ir dailiai pasipuošę vaikinai? Audringais plojimais pasitikome Jaunimo mokykos atstovus „Džentemenus“ ir jų „Flying Steps“ – Manto Meldaikio kūrybinį darbą. Renginiui artėjant link pabaigos visi šiltomis „katutėmis“ pasveikinome „Tandemus“ grupę, balandžio 26 dieną švęsiančią 13 metų sukaktį, nes 2003 metais būtent tą dieną pirmą kartą nuskambėjo šis vardas šalies vaikų ir jaunimo šiuolaikinių šokių festivalyje „Norim kilt...“ Gimtadienio proga „Tandemus“ padovanojo visiems susirinkusiems šokį „Staigmeną“, kurį šoko jungtinė „Tandemus“ su  „EX-Tandemus“ grupė kartu su savo šokių mokytoja. O ji tikrai neatsiliko nuo savo mokinių, parodė, iš kur „Tandemus“ išmoksta taip judėti, ir visus užkrėtė savo jauntavišku džiugesiu.  Išsidalinę padėkas, visi kolektyvai įsiamžino bendroje nuotraukoje.

Popietė subūrė šokį mylinčius ir juo besižavinčius žmones. Kartu praleistas laikas buvo nepakartojamas. Išklausėme ir pamatėme daugybę istorijų, sukurtų šokių judesiais.  Nuoširdžiai ačiū tariame visiems renginio svečiams, kurie sukūrė šiltą atmosferą ir puikiai parodė savo talentą, o labiausiai dėkojame šokių grupei  „Tandemus“ ir jų vadovei R.Bernotienei už šį renginį, džiuginantį jau ne pirmus metus. Linkime sulaukti dar gražesnių ir didesnių gimtadienių!

Deimantė Gumbrytė, 2d

DĖMESIO!!!
Būsimas gimnaziste,

Jau prasidėjo priėmimo į mūsų gimnaziją prašymų teikimas ateinantiems mokslo metams. Jei galvoji mokytis „Saulės“ gimnazijoje, tėvų užpildytą priėmimo prašymą siųsk el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
arba atnešk į raštinę.

Į 1 gimnazijos klasę (PDF)

Į 2 gimnazijos klasę (PDF)

Į 3 gimnazijos klasę (PDF)

Į 4 gimnazijos klasę (PDF)

Pamokų laikas

1 pamoka: 800 - 845
2 pamoka: 855 - 940
3 pamoka: 955 - 1040
4 pamoka: 1100 - 1145
5 pamoka: 1210 - 1255
6 pamoka: 1310 - 1355
7 pamoka: 1405 - 1450
8 pamoka: 1500 - 1545









© 2024 Utenos „Saulės“ gimnazija