.

Biudžetinė įstaiga. K. Ladygos g. 18, Utena
Telefonas: (8-389) 61328
el. paštas: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Juridinio asmens kodas: 190181633
Duomenys kaupiami ir saugomi
Juridinių asmenų registre
Gimnazijos steigėjas: Utenos r. savivaldybės taryba

Susipažinkime! Naujoji gimnazijos mokinių taryba

Gruodžio pabaigoje gimnazijoje buvo išrinkta nauja prezidentė Rasa Gruodytė iš 2d ir jai pritarianti mokinių taryba. Laikraščio „Langas“ redakcija leido naujiesiems lyderiams apsiprasti su naujomis pareigomis ir dabar kviečia susipažinti arčiau.


Rasa Gruodytė, mokausi 2d klasėje. Esu darbšti, atkakli, visada siekianti savo tikslo, komunikabili, turinti tvirtą charakterį asmenybė. Laisvalaikiu mėgstu keliauti bei būti gamtoje, domiuosi fotografija ir archeologija. Lankau debatų klubą, rašau mokyklos laikraštyje „Langas“ bei dar papildomai mokausi anglų kalbos. Nemėgstu monotoniškumo, todėl visada ieškau naujų iššūkių, o iškilę sunkumai tik dar labiau mane motyvuoja. Baimės? Manau, tokių neturiu. Be to, kiekvienas žmogus laisvai gali jas įveikti, jei žodis „reikia“ bus galingesnis už žodį „noriu“. Mokinių tarybos nare tapti paskatino noras aktyviau prisidėti prie mokyklos gyvenimo ir kažką pakeisti, padaryti geriau. Aišku, tam nemažai įtakos turėjo ir aplinkiniai. Jų paskatinta tapau tuo, kas esu dabar. Su tais, kurių nuomonė ir tikslai yra visiškai kitokie nei mano, sutariu gerai ir lengvai. Galiu kalbėtis su bet kokiu žmogumi ir atrasti bendrą sprendimą. Koks mano gyvenimo credo? Na, galimų variantų yra daug, bet, manau, geriausias credo yra sukurtas pačio žmogaus. Kartą rašydama vieną darbą sukūriau tokį sakinį: „Jei drugelį laikysi uždaręs inde, pasaulis nepamatys jo grožio.“ Manau, tai ir yra manasis credo. Jis daugiaprasmis, tačiau tikrąją prasmę žinau tik aš. 

Sau ir savo komandai linkiu darbštumo, daug naujų, įgyvendintų idėjų, drąsos, vieningumo ir ryžto!


Aš esu Kristina Sakalovaitė, 1c klasės mokinė. Manau, manęs, kaip pirmokės, čia niekas dar nepažįsta, bet juk visada galima susipažint:)! Aš save laikau drąsia, pasitikinčia savimi, mėgstančia pajuokauti asmenybe. Esu užsispyrusi ir siekianti savo tikslo. Taip pat mėgstu aktyvią veiklą – niekada jos nepraleidžiu. Ne tik mokausi. Didelę mano gyvenimo dalį užima sportas! Lankau važinėjimo dviračiais treniruotes. Nors laisvalaikį su mokslais labai sunku suderinti, bet stengiuosi. Nesu baikšti, nebijau nei pasakyti savo nuomonės, nei kalbėti viešai. Visada išsakau, ką galvoju, nors kiti ir gali supykti. Bet ar verta? Juk kiekvieno nuomonė yra skirtinga ir tai yra puiku, nes galima padiskutuoti. Taip atsiranda daugiau geresnių minčių. Visai savo komandai linkiu pasitikėti savimi ir vienas kitu, išsakyti savo nuomonę, dalintis visomis mintimis, idėjomis. Juk tiek nedaug tereikia, kad komanda dirbtų draugiškai ir siektų savo užsibrėžtų tikslų. 


Jokūbas Bujavičius

Būsiu lakoniškas.

Esu draugiškas, mėgstu bendrauti. Laisvalaikiu būnu su draugais ir jau devintus metus lankau futbolą.

Ar ko nors savo gyvenime bijau? Ne. Nebijau.

Tapti mokinių tarybos nariu paskatino noras daugiau prisidėti prie mokyklos veiklos.

Paklaustas, kaip sutariu su kitais žmonėmis, kurių nuomonė ir tikslai yra visiškai kitokie nei mano, atsakau trumpai – reikia išsiaiškinti ir tiek.

Sau ir savo komandai linkiu stiprybės bei vieningumo.


Esu Neringa Vinikaitė, pati naujausia tarybos narė. Net neįsivaizduoju, kokiomis savybėmis pasižymiu, nes nuolat keičiuosi ir dar nežinau, ko noriu iš savęs ir iš kitų. Mano laisvalaikis yra labai ribotas: pirmadieniais trečiadieniais ir penktadieniais turiu ne po vieną ir net ne po dvi pamokas muzikos mokykloje, o kitomis dienomis lankau Jaunimo teatro studiją, kartais nueinu į baseiną, bet labai, LABAI, norėčiau pradėti lankyti šokius. Bijau gyvenime tik vieno – nuvilti kitus. Nesvarbu ar tai mokytojas, ar bendraamžis, nežinau kodėl, bet man be proto svarbi visų nuomonė, tad stengiuosi visur suspėti ir visiems, kiek tik įmanoma, įtikti. Į tarybą norėjau jau tada, kai buvo pirmieji rinkimai, deja, kelią pastojo muzikos mokykla. Įsivaizduojate, net norėjau kandidatuoti į prezidentus! Kodėl? Banalu, bet... Man brangi „Saulė“! Jokioje kitoje mokykloje nesu taip gerai pasijautusi kaip čia. Čia mano namai, mano tvirtovė, negaliu pakęsti, kai ją peikia, ir nesvarbu, kas bus, bet bandysiu padaryti viską, kad „Saulės” vardas sietųsi tik su nuostabiais dalykais. Man įdomu dirbti su žmonėmis, kurių nuomonė nesutampa su manąja. Gerbiu visų nuomones, neskubu primesti savosios, bet jei aš teisi, tai AŠ TEISI, ir nepabijosiu to įrodyti. Gal atrodytų keista, bet credo aš neturiu. Nėra nieko, kuo vadovaučiausi eidama vingiuotu gyvenimo keliu (tikriausiai todėl mane ir blaško gyvenimo vėjai). Na, ko galėčiau palinkėti? 

Palinkėsiu šiai naujai, šauniai komandai, ko linkėčiau pati sau: atraskit save, realizuokit, siekit svajonių, tikėkit ir viskas – VISKAS pasiseks:). 


Skaidrius Zaranka

Aš esu geras, mandagus, visada linksmas, sumanus, gerai sutariu su kitais, net ir su tais, kurie turi priešingą nuomonę. Laisvalaikiu lankau aviamodeliavimą, konstruoju laisvo skridimo sklandytuvus.  Aš, kaip ir Jokūbas, gyvenime nieko nebijau, net viešai galėčiau pakalbėti (jeigu reikėtų). Na, o mokinių tarybos nariu tapau gal kiek netikėtai. Ėjau į rinkimus iš idėjos, tiesą pasakius, nemaniau, kad išrinks, bet, kaip matote, tapau ir tai man tik į naudą. Turiu savo gyvenimo credo ir juo vadovaujuos: „Siek savo užbrėžto tikslo, kad ir kas bebūtų.”

Sau ir savo komandai linkiu daug gerų minčių, naujų idėjų. 


Aš, Lukas Michailovas iš 3c, esu sumanus, turintis idėjų, galintis dirbti grupėje, sąžiningas ir sakau viską, ką manau, nors tai nėra visąlaik gerai. Laisvalaikiu važinėju BMX'u, mėgstu piešti, groju būgnais. Ar ko nors gyvenime bijau? Taip, bijau, galiu dirbti bet ką, bet viešasis kalbėjimas yra mano silpnybė. Ne! Tik ne kalbėjimas! Į mokinių tarybą buvau išrinktas netikėtai, bet ir norėjau to, nes man tai gyvenimo patirtis ir galimybė padėti mokyklai. Yra dar viena bėda: man sunkoka sutarti su žmonėmis, turinčiais kitokią nuomonę, nes aš pats visada turiu ją labai stiprią, bet kita vertus, moku išklausyti ir ieškoti kompromisų. Vadovaujuosi tokiu credo: „Gyveni tik viena kartą, kuo daugiau sričių išmėginsi, tuo prasmingiau gyvensi“. 

Sau ir savo naujajai komandai palinkėčiau susikalbėjimo ir tvirto tikslo judėti pirmyn..

DĖMESIO!!!
Būsimas gimnaziste,

Jau prasidėjo priėmimo į mūsų gimnaziją prašymų teikimas ateinantiems mokslo metams. Jei galvoji mokytis „Saulės“ gimnazijoje, tėvų užpildytą priėmimo prašymą siųsk el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
arba atnešk į raštinę.

Į 1 gimnazijos klasę (PDF)

Į 2 gimnazijos klasę (PDF)

Į 3 gimnazijos klasę (PDF)

Į 4 gimnazijos klasę (PDF)

Pamokų laikas

1 pamoka: 800 - 845
2 pamoka: 855 - 940
3 pamoka: 955 - 1040
4 pamoka: 1100 - 1145
5 pamoka: 1210 - 1255
6 pamoka: 1310 - 1355
7 pamoka: 1405 - 1450
8 pamoka: 1500 - 1545









© 2024 Utenos „Saulės“ gimnazija