.

Biudžetinė įstaiga. K. Ladygos g. 18, Utena
Telefonas: (8-389) 61328
el. paštas: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Juridinio asmens kodas: 190181633
Duomenys kaupiami ir saugomi
Juridinių asmenų registre
Gimnazijos steigėjas: Utenos r. savivaldybės taryba

BALIUS“ MOKYTOJŲ DIENĄ...

Šių metų spalio 4 dieną Utenos „Saulės“ gimnazijoje vyko tikra puota! Aktų salė tapo pokylių rūmais!O buvo taip...

Mokytojai pradeda rinktis į puotą. Tylą nutraukia muzikos garsai. Mokyklos abiturientai į pedagogus kreipiasi eilėmis ir dėkoja už jų triūsą. Puotoje netrūksta skanumynų, todėl, kol mokiniai kalba, svečiai ragauja. Prasideda tikras „balius”. Garbė pasireikšti suteikiama mokyklos direktoriui Valentinui Bubuliui, kurio kalbą palydi gausūs aplodismentai. Jis visiems, mokiniams ir mokytojams, palinki tolerancijos ir gražaus tarpusavio bendravimo.

O kokia gi puota be juokdario? Tik jo, deja, nėra – jį pakeičia abiturientės, kurios parodijuoja dyliktokų auklėtojas: Danutę Vigėlienę, Jolitą Pakalnytę, Ritą Musteikienę, Jovitą Vizbarienę ir Ireną Eitminavičienę. Vieni mokytojai sėdi apstulbę, o kiti, nesivaržydami ir netramdydami savo emocijų, juokiasi. Puotos vedėjai kalbina pedagogus ir sužino įdomiausius mokinių pasiteisinimus, kodėl šie neatliko namų darbų: „Suėdė šuo“, „Užmigau“ ir pan. Taip pat išgirstame garsiausius ir mėgstamiausius mokytojų perliukus: „Blogiau už vedybas nebus“, – mokytojo V. Riboko posakis. „Nagi, mažučiai, pažiūrėkim į lentą“, – dažniausiai kviečia mokytoja E. Volskienė. „Dar vis nesuprantat? Gerai, pradėkit nuo Ievos ir Adomo“, – kantri mokytoja R. Motiejūnienė. „Kai būsi UAB Direktorius, tada su manimi kalbėsi”,- jau topu virtęs mokytojos J.Juodkienės perliukas. Kad nors vieną kartą mokytojai atsipalaiduotų ir pasilinksmintų iš širdies, abiturientai suteikia galimybę padainuoti karaokė. Skamba „baliuose” dažniausios, todėl visiems gerai žinomos dainos: Rondo „Margarita“, Stasio Povilaičio „Vėl, švieski, man vėl“. Mokytojai nesivaržo ir užtraukia jas tikrai linksmai...

O kokia puota be karaliaus ir karalienės? Vyksta rinkimai ir pagal aprangą bei elgesį išrenkami laimėtojai. Puotos karaliumi tampa Valdas Tumėnas, o karaliene – Regina Bernotienė. Jiems iškilmingai uždedamos karūnos ir leidžiama nors akimirką pasėdėti sostuose. Abiturientai vėl dėkoja mokytojams už jų nuoširdų darbą ir geraširdiškumą, palygina juos su tėvais. Puotos pabaigoje dvyliktokai išjudina visus pakviesdami šokti. Mokytojai tiesiog švytėte švyti ir nuoširdžiai juokauja, užsidėję kaukes parodijuoja vieni kitus. Net mokyklos direktorius įrodo, jog kankaną jis moka šokti labai gerai.

Pabaigoje pedagogai nuoširdžiai sako „ačiū“ dvyliktokams. Nuo mokytojų klegesio ir juoko skamba visa mokykla. Iš jų šypsenų suprantame, kad puotos parodija juos pralinksmino, nudžiugino ir nustebino.

Tokios Mokytojo dienos mokykloje dar nebuvo!

Liveta Žičkutė, 3A

 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

 

DĖMESIO!!!
Būsimas gimnaziste,

Jau prasidėjo priėmimo į mūsų gimnaziją prašymų teikimas ateinantiems mokslo metams. Jei galvoji mokytis „Saulės“ gimnazijoje, tėvų užpildytą priėmimo prašymą siųsk el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
arba atnešk į raštinę.

Į 1 gimnazijos klasę (PDF)

Į 2 gimnazijos klasę (PDF)

Į 3 gimnazijos klasę (PDF)

Į 4 gimnazijos klasę (PDF)

Pamokų laikas

1 pamoka: 800 - 845
2 pamoka: 855 - 940
3 pamoka: 955 - 1040
4 pamoka: 1100 - 1145
5 pamoka: 1210 - 1255
6 pamoka: 1310 - 1355
7 pamoka: 1405 - 1450
8 pamoka: 1500 - 1545









© 2024 Utenos „Saulės“ gimnazija