.

Biudžetinė įstaiga. K. Ladygos g. 18, Utena
Telefonas: (8-389) 61328
el. paštas: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Juridinio asmens kodas: 190181633
Duomenys kaupiami ir saugomi
Juridinių asmenų registre
Gimnazijos steigėjas: Utenos r. savivaldybės taryba
PradžiaLangas - gimnazijos aktualijoslangas-gimnazijos-aktualijos-2022-09-22(01)

Artėja „Saulės“ gimnazijos Mokinių savivaldos pirmininko rinkimai

Aistė Jansevičiūtė, 2a

Esu Aistė Jansevičiūtė. Mokausi ,,Saulės“ gimnazijoje nuo 2021 metų. Esu 2a klasės mokinė ir pretenduoju į Mokinių savivaldos pirmininkės vietą. Mano, kaip Mokinių tarybos pirmininkės, tikslas būtų suburti draugišką bei atvirą komandą: gimnazistus, kurie jaučia, kad gali padaryti nors ir menkiausią pokytį mokyklos labui. Kandidatuoju, nes noriu atkreipti dėmesį į mokykloje vykstančias šventes bei renginius – įdėčiau daug pastangų, kad jie būtų smagesni ir įdomesni.

Mano laisvalaikis gana intensyvus: skaitau knygas, domiuosi psichologija ir žmonių kūno kalba, sportuoju, esu Utenos krepšinio klubo „Juventus“ palaikymo komandos šokėja. Aktyviai leidžiu ir laiką mokykloje: vedžiau abiturientų išleistuves ir Rugsėjo 1-osios šventę, dainuoju mokyklos merginų grupėje, kuriai vadovauja muzikos mokytojas Linvydas. Galėtų kilti klausimas, kaip viską suspėju. Atsakymas: planuoju laiką! Aš manau, kad įsitraukimas į mokyklines veiklas ne tik leidžia pabėgti nuo rutinos, teikia galimybę atsipalaiduoti, praaušinti galvą nuo mokslų, bet ir duoda daug patirties ugdant savo asmenybę.

Kokia aš esu? Galiu išvardinti daug teigiamų savo savybių: organizuota, draugiška, paslaugi, taktiška, punktuali, atvira ir pozityvi, bet esu žmogus, todėl turiu ir silpnybių – kartais būnu išsiblaškiusi. Galvoju, kad gyvenimas yra gražus, todėl bandau džiaugtis kiekviena diena.

Taigi jeigu manote, kad būčiau tinkama kandidatė į Utenos „Saulės“ gimnazijos Mokinių tarybos pirmininkes, kviečiu jus paremti mano kandidatūrą balsavimo dieną – rugsėjo 28 dieną.

 

Džemilė Česliokaitė, 2a

Aš, Džemilė Česliokaitė, mokausi „Saulės“ gimnazijos 2a klasėje. Gimiau ir gyvenu Utenoje jau keturiolika metų, dar dvejus metus gyvenau Visagine. Turiu nuostabią mamą, dvi jaunesnes seseris bei škotų terjerę Airą. Esu vyriausia dukra, todėl šeimoje tenka būti tikra mamos pagalbininke. Laisvalaikiu savanoriauju „Utenos gyvūnų mylėtojų draugijoje”. Taip pat man patinka šokti, žavi rankų darbo kūriniai, mėgstu kurti. Vaikystėje buvau aktyvi, lankiau begalę būrelių, dalyvavau konkursuose.

Turiu tvirtą nuomonę, apgalvoju savo pasirinkimus, sprendimus, galbūt dėl to nejaučiu tokio didelio potraukio dalykams, kurie patinka bendraamžiams. Mėgstu patarti, padėti kitiems. Kitaip tariant, į gyvenimą žiūriu rimtai ir mano požiūris daugeliu atvejų skiriasi nuo bendraamžių todėl, kad daug laiko praleidau bendraudama su vyresniais žmonėmis. Manau, kaip tik tai daug ką pakeitė mano dabartiniame gyvenime, kuriame vadovaujuosi viena mintimi: „Niekam nėra lengva, visi turi problemų“. Ši mintis man padeda išlikti tvirtai, todėl aš ją labai dažnai kartoju.

Tapusi Mokinių savivaldos pirmininke sieksiu suburti stiprią bendraminčių komandą, įgyti kitų gimnazistų pasitikėjimą, papildyti mokyklą naujomis veiklomis, aktyvinti mokinius bei padėti jiems įsijungi į gimnazijos gyvenimą.

DĖMESIO!!!
Būsimas gimnaziste,

Jau prasidėjo priėmimo į mūsų gimnaziją prašymų teikimas ateinantiems mokslo metams. Jei galvoji mokytis „Saulės“ gimnazijoje, tėvų užpildytą priėmimo prašymą siųsk el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
arba atnešk į raštinę.

Į 1 gimnazijos klasę (PDF)

Į 2 gimnazijos klasę (PDF)

Į 3 gimnazijos klasę (PDF)

Į 4 gimnazijos klasę (PDF)

Pamokų laikas

1 pamoka: 800 - 845
2 pamoka: 855 - 940
3 pamoka: 955 - 1040
4 pamoka: 1100 - 1145
5 pamoka: 1210 - 1255
6 pamoka: 1310 - 1355
7 pamoka: 1405 - 1450
8 pamoka: 1500 - 1545









© 2024 Utenos „Saulės“ gimnazija